Infographic: På hvilke enheder kan du køre Microsoft Dynamics NAV 2017

I forbindelse med at jeg er i gang med at tage Microsoft Dynamics NAV kurser på Microsoft DLP, så har jeg lavet en Infographic omkring de forskellige klienter og hvad jeg mener der kan bruges til. Du kan se den nedenfor og hvis du har nogen spørgsmål til den er du mere end velkommen til at kontakte mig.

[lightbox full=”http://www.bentpedersen.com/wp-content/uploads/Bentpedersen.com-1.png” title=””][/lightbox]

Herunder kan du finde en kopi af teksten

Microsoft Dynamics NAV 2017 kan køre på flere forskellige enheder og understøtter på den måde forskellige brugere og forskellige arbejdsgange.
Her er en forklaring på hver enhed og eksempler på hvilke brugere og arbejdsgange de understøtter

WINDOWS

Du kan køre Microsoft Dynamics NAV på enheder der kører Windows. Her skal NAV klienten installeres på enheden og den henvender sig mest til de brugere der har brug for at arbejde fuldt ud med NAV som eksempelvis indkøbere og bogholdere.

WEB

Du kan køre Microsoft Dynamics NAV i en Internet Browser og det kræver ikke at der er noget installeret på den PC du arbejder fra. Web klienten egner sig eksempelvis til brugere der skal arbejde fra en anden PC end de plejer, men stadig har brug for at tilgå systemet.

TABLET OG MOBIL

Du kan køre Microsoft Dynamics NAV på din mobil eller tablet, ved at installere app’en. Denne enhed egner sig godt til folk der skal slå data op på farten eller indtaste mere simple ting, det kunne eksempelvis være sælgere der er på farten og som skal kunne se kunde data og tage imod ordre.

MICROSOFT OUTLOOK

Du kan køre en del af Microsoft Dynamics NAV direkte i Microsoft Outlook. Her kan du eksempelvis oprette en faktura til en kunde direkte ud fra en kalender aftale. Denne måde at køre systemet på kunne henvende sig til eksempelvis konsulenter der har brug for at fakturere deres tid.


Ovenstående er selvfølgelig kun et kort overblik over de forskellige klienter og hvad de kan og de muligheder de giver. Hvis du gerne vil høre mere om hvad de kan og hvordan du kan bruge dem, så er du altid velkommen til at kontakte mig for en snak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *