Microsoft Dynamics NAV 2017 Team Development Features

Hvad er Microsoft Dynamics NAV 2017 Team Development Features

Team development features giver muligheden for at låse de elementer man arbejder med i Object Designeren, så man på den måde ikke kommer til at arbejde i de samme elementer og dermed overskriver hinandens kode. Det giver også andre brugere mulighed for at se hvem der er i gang med at arbejde med elementerne.

I denne guide gennemgår jeg hvordan man:

  • Låser et element og låser det op igen
  • Hvordan man låser flere elementer op på en gang
  • Hvordan man automatisk låser elementer man arbejder i
  • Hvordan man kan gennemtvinge at låse et element op

Du kan se video guiden til artiklen ovenfor og følge den step by step nedenfor.

Sådan bruger du Microsoft Dynamics NAV 2017 Team Development Features

For at kunne låse det/de elementer man arbejder med, så skal man først være i Object Designer og stå på elementet.

Når man står på elementer kan man låse det ved at gå til File og LockMan kan også højreklikke på elementet og vælge LockNår man har valgt Lock på et element, så vil der være flueben i Locked og i Locked By vil der stå hvem der har låst elementet.Når man vil låse elementet op og frigive det så andre også kan arbejde i det, så kan man vælge File og så UnlockMan kan også højreklikke på elementet og vælge Unlock

Sådan låser du flere elementer op på en gang

Hvis du har låst flere elementer og gerne vil låse dem alle sammen op på en gang, så kan du gøre følgendeStil dig i feltet Locked og tryk herefter på Field Filter knappen eller F7Når du har trykket på Field Filter kommer der en dialog boks frem hvor du vælger Yes og trykker OKDu ser nu kun alle de elementer der er låstHer kan du så markere alle elementerne og trykke Unlock for at låse dem alle sammen op på en gangAlle elementerne er nu låst op

Sådan låser du automatisk elementer du arbejder i

Du kan også vælge at alle elementer du åbner bliver låst automatisk, for at sætte det op skal du gå til Tools og så OptionsHer finder du Auto Lock on Design feltetDet sætter du til JaNår Auto Lock on Design er slået til, så vil et element blive låst så snart du åbner det i design modeHerefter skal du manuelt låse elementerne op igen når du er færdig med dem

Sådan gennemtvinger du at låse et element op

Hvis der er en bruger der har låst et element og du har brug for at få adgang til det, så kan du bruge Force Unlock. For at bruge Force Unlock kæver det du har Rettighedsættet SUPER på din brugerDu kan også lave Force Unlock ved at højreklikke på elementet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *